Communicatiemateriaal

Een geslaagde campagne valt of staat met haar ambassadeurs. En dat zijn niet alleen Tine Embrechts of Bartel Van Riet, maar iedereen die meedoet is ambassadeur. Het campagnemateriaal hieronder kan je gratis en vrijblijvend downloaden om jouw deelname aan het VK Tegelwippen 2024 te promoten!

Promofilm

Foto’s ambassadeurs

Graag met vermelding copyright Departement Omgeving.

Lage resolutie

Hoge resolutie

Heb je het campagnebeeld nodig in een hoge resolutie? Stuur dan een mailtje naar info@vk-tegelwippen.be.

Folder (drieluik)

Deze beknopte folder kan je als gemeentebestuur gebruiken om in de bus te stoppen of mee te geven aan burgers. Er staat kort uitgelegd wat het VK Tegelwippen inhoudt, hoe je kan meedoen en waarom het belangrijk is. Er is een stuk open gelaten waar je als gemeente je eigen initiatieven aan kan toevoegen; onder ‘Je gemeente helpt’ en onder ‘Info’ aan de achterzijde > ‘over de acties in jouw gemeente’.  Vergeet niet om dit eerst aan te vullen voor je het drieluik laat afdrukken. In het document ‘instructies’ vind je de kleurcodes en welk lettertype je het best gebruikt.

 

Promomateriaal voor sociale media

Met de sociale media generator kan je een afbeelding zoals die hiernaast creëren. Je krijgt telkens enkele varianten die je kan downloaden.

Je kan ook gebruik maken van knoppen om de homepage van de campagne meteen te delen op je eigen sociale media kanalen.

Vergeet VK Tegelwippen niet te taggen (@Vlaams Kampioenschap Tegelwippen) en de hashtag #vktegelwippen te gebruiken, zo kunnen we jouw voorbeeld delen en anderen inspireren!

Tegelteller

GEWIPTE TEGELS IN 2024

GEWIPTE TEGELS IN TOTAAL